Zvěřinový týden 10.-14.03.2025

Ochutnejte lahodné speciality z divočiny!

Platnost od:

10.03.2025

Platnost do:

14.03.2025

Dančí pikantní gulášek – Výrazná chuť dančího masa v pikantním guláši, podávaném s nadýchaným houskovým knedlíkem nebo křupavými bramboráčky.

Dančí výpečky – Dokonale propečené kousky dančího masa, servírované s variací knedlíků a na výběr červeným zelím nebo jemným listovým špenátem.

Jelení plec na smetaně – Křehká jelení plec v lahodné smetanové omáčce, doplněná nadýchaným karlovarským knedlíkem.

Jelení plec se šípkovou omáčkou – Kombinace šťavnaté jelení plece a jemně sladkokyselé šípkové omáčky, servírováno s houskovým či karlovarským knedlíkem.

Kančí pečínka – Poctivá kančí pečínka s voňavým červeným zelím a výběrem tradičních knedlíků.

Srnčí ragú na hříbkách – Delikátní srnčí maso dušené s lesními hříbky, podávané s nadýchanou rýží nebo šťouchanými bramborami.

Domácí štrúdl – Křehké těsto plněné šťavnatými jablky a ořechy, doplněné kopečkem vanilkové zmrzliny.

Dopřejte si výjimečný gastronomický zážitek!



Fotogalerie


Copyright 2025