Dančí pikantní gulášek – Výrazná chuť dančího masa v pikantním guláši, podávaném s nadýchaným houskovým knedlíkem nebo křupavými bramboráčky.
Dančí výpečky – Dokonale propečené kousky dančího masa, servírované s variací knedlíků a na výběr červeným zelím nebo jemným listovým špenátem.
Jelení plec na smetaně – Křehká jelení plec v lahodné smetanové omáčce, doplněná nadýchaným karlovarským knedlíkem.
Jelení plec se šípkovou omáčkou – Kombinace šťavnaté jelení plece a jemně sladkokyselé šípkové omáčky, servírováno s houskovým či karlovarským knedlíkem.
Kančí pečínka – Poctivá kančí pečínka s voňavým červeným zelím a výběrem tradičních knedlíků.
Srnčí ragú na hříbkách – Delikátní srnčí maso dušené s lesními hříbky, podávané s nadýchanou rýží nebo šťouchanými bramborami.
Domácí štrúdl – Křehké těsto plněné šťavnatými jablky a ořechy, doplněné kopečkem vanilkové zmrzliny.
Dopřejte si výjimečný gastronomický zážitek!